|  | יש לצרוך בכמות כוללת של עד 150 גר' (לפני בישול) ליום.חלקי בקר: 18 - 11 ,4,5,6,8,
 הודו: חזה+חלקים (להקפיד להסיר את חלקי השומן הנראים לעין)
 עוף: כל החלקים למעט כנפיים (ללא עור)
 פסטרמה: הודו, בקר וצוואר בקר.
 | איברים פנימיים (כבד, קורקבנים, כליות, טחול, לשון, לבבות, מוח, ריאות),מעורב ירושלמי, כבש, בשר טחון קנוי ומוצריו, נקניקיות (כולל עוף), נקניקים, ברווז, חזה אווז מעושן, זנב שור, מח עצם.
 חלקי בקר: 1,2,3,7,9 (חזה, צלעות, ירך הצלע, שפונדרה) כנפי עוף/הודו
 | 
| גבינות % ½ מוצרי חלב ניגרים 1%, % ½ חלב 1%
 | גבינות קשות עד 25 גר' (פרוסה) ליום,גבינות רכות עד 5% שומן
 אם צורכים עד כוס חלב ליום ניתן להשתמש בחלב 3%
 | שמנת מתוקהשמנת חמוצה
 גבינות רכות שמנות (מעל 5%)
 
 | 
|  | VICOL ממרח(4 כפיות=מנה),
 אבוקדו (1/4=מנה),
 זיתים (8 יח'=מנה),
 טחינה (כף=מנה),
 אגוזי אילסר (7 יח'=מנה),
 פקאן (6 חצאים=מנה),
 בוטנים(8 יח'=מנה),
 שמן זית/קנולה (כפית=מנה),
 מס' המנות לפי המלצת הדיאטנית
 | מרגרינה ומוצריה המכילים שומן טרנס: בצק עלים (בורקס,קרואסון), ג'חנון, מלאווח, בצק פריך ותוצריו.
 
 
 
 
 | 
| קטניות: אפונה, עדשים, חומוס גרגירים, שעועית יבשה מכל צבע, פול, סויה-פולים.ירקות מכל סוג (במיוחד בעלי צבע כתום, ירוק, אדום, צהוב), חציל ,במיה.
 דגנים ומוצריהם, תפו"א
 בתחום הקלורי המותר
 |  | מאכלים בטיגון עמוק.
 
 
 
 
 |