|
כמות קטנה של אוקסלאט פחות מ - 2 מ"ג ל- 100 גר' |
כמות בינונית של אוקסלאט- 10 2 מ"ג ל- 100 גר' |
כמות גבוהה של אוקסלאט יותר מ - 10 מ"ג ל - 100 גר' |
שתיה |
בירה בבקבוק, קולה,משקאות אלכוהולים, לימונדה , יין אדום או לבן, מיץ תפוחים, מיץ אפרסקים, מיץ אשכוליות, תה ירוק, תה צמחים ועשבים. |
בירה מהחבית, מיץ גזר, קפה, מיץ חמוציות, מיץ ענבים, תה, מיץ תפוזים, מיץ עגבניות. |
בירה כהה, תה שחור, שוקו, תה, קקאו, שוקולית, נס קפה, משקאות מסויה. |
מוצרי חלב |
חלב מכל הסוגים, גבינות מכל הסוגים. |
יוגורט |
שוקו, גבינות סויה, חלב סויה, יוגורט מסויה. |
בשר |
ביצים, בקר, כבש, דגים, פירות ים. |
סרדינים, כבד |
|
ירקות |
אבוקדו, פטריות, בצל, אפונה (טריה או קפואה), , צנון, חזרת, כרוב, כרובית, עירית, מלפפון, עולש, קולורבי, ערמונים
|
אספרגוס, ברוקולי, כרוב ניצנים, תירס, עגבניה (קטנה, מיץ או מרק), לפת, ארטישוק, שומר, חסה, בצל, גזר לבן, אפונה משומרת, מרק ירקות, גרגר נחלים. |
שעועית ירוקה ויבשה, סלק גבעולים ועלים, סלרי, קישואים, פלפל חריף, תפו"א, תרד, כרישה, חרדל, פטרוזיליה, עולש, גזר, חציל, במיה, בטטה. |
פירות |
בננה, דובדבנים, אשכוליות, ענבים ירוקים, מנגו, מלון, אבטיח, נקטרינה, מיץ אננס, שזיפים ירוקים או צהובים, ליצ'י, פפאיה, פסיפלורה, אפרסקים משומרים, אגסים משומרים, צימוקים. |
תפוחים, אפרסקים, קוקוס, חמוציות, תפוזינה, תפוז, משמש, אגס, אננס, שזיפים טריים ומיובשים, תותים. |
אוכמניות, פטל שחור, קרמבולה, ענבים שחורים, תאנים,לפתן פירות, קיווי, קליפת לימון, קליפת תפוז, ריס (רברבר), מנדרינות. |
לחמים |
לחם, דגני בוקר מתירס או אורז, מקרוני, אורז, ספגטי, אטריות, שעורה, אורז לבן, אורז בר. |
אורז חום, קמח תירס, עמילן תירס, שיבולת שועל, לחם לבן. |
כוסמת, דגני בוקר מחיטה מלאה, שיפון, עוגת פירות, גריסים, סובין, חיטה מלאה. |
שמנים |
מיונז, רוטב לסלט, שמנים צמחיים, חמאה, מרגרינה. |
זרעי פשתן, זרעי חמניות.
|
אגוזים, בוטנים, שקדים, אגוזי פקאן, קשיו, חמאת בוטנים, שומשום (כוס), טחינה, סויה, זיתים. |
שונות |
ג'לי, לימון, מיץ ליים, מלח, פלפל לבן, מרקים, סוכר, בזיליקום, קינמון, חרדל, שמיר, דבש, תמצית וניל, סירופ מייפל, אגוז מוסקט, אורגנו, מרווה, חומץ, סוכריות. |
ג'ינגר, תפוצ'יפס, שימורי וריבות תותים, טימין. |
חרובים, שוקולד, מרמלדה, פלפל שחור ( יותר מכפית). |