מספר טלפון של ד"ר אלון סיני04-7771495
ד"ר אלון סיני (PhD) הוא נוירופיסיולוג במחלקה הנוירוכירורגית ברמב"ם, בוגר מסלול ישיר לדוקטורט במדעי הרפואה בפקולטה לרפואה בטכניון. כחוקר היה שותף לפעילות מחקרית עניפה בתחום מדעי המח בטכניון וכן יועץ למספר חברות הזנק לפיתוח טכנולוגיות מתקדמות.
ד"ר סיני השלים השתלמות בתר דוקטורט של כ 5 שנים, בבית חולים היוקרתי ג'ונס הופקינס בבולטימור, ארה"ב. התחום העיקרי בו עסק והתמחה היה הקלטה של פעילות חשמלית מוחית וגרייה של המוח במגוון שיטות. הוא הוזמן לחזור לרמב"ם על מנת לסייע בהקמת מערך ניתוחי DBS, גרייה מוחית עמוקה, כטיפול להפרעות תנועה ומספר מחלות נוספות.
מאז שנת 2013 הצטרף וסייע במערך הטיפולים החדשניים להפרעות תנועה ע"י אולטרסאונד ממוקד מונחה תהודה מגנטית (MRgFUS) לצד המשך השתלת אלקטרודות לגרייה מוחית עמוקה(DBS). במהלך השנים עסק גם במספר רב של מחקרים בתחום הפרעות תנועה, כאב, ניטור תוך ניתוחי, גרייה מגנטית כטיפול פסיכיאטרי ועוד.