כירורגיה כללית

ד"ר בשארה בשארה


ד"ר בשארה בשארה , רופא בכיר במערך לכירורגיה כללית.
בוגר הפקולטה לרפואה בטכניון, התמחות בכירורגיה כללית בבי"ח רמב"ם במחלקתו של פרופ' ברזילי ז"ל , והשתלמויות בקורסים וסדנאות ברחבי העולם בכירורגיה לפרוסקופית מתקדמת כולל ניתוחים בריאטרים.

משמש כמרצה קליני בכיר ובוחן קבוע בבחינות ההסמכה בהתמחות בכירורגיה, חבר באיגוד הכירורגיה ,ובחוג הכירורגיה הלפרוסקופית והכירורגיה הבריאטרית הישראלית והאירופית.

תחום פעילותו הקלינית כוללים: כירורגיה לפרסקופית להשמנת יתר,  כירורגיה לפרוסקופית של מערכת העיכול, כולל ניתוחי גידולים במערכת העיכול ,כירורגיה של אברים סולידים, בלוטות האדרינאל, בקעים בדופן הבטן מכל הסוגים בגישה זעיר פולשנית.

בתחום המחקרי , בעקר מחקר בסיסי, פורסמו עבודות רבות בעיתונים בינלאומיים מובילים , על נושא השפעת ניפוח הבטן בניתוחים לפרוסקופים על התפקוד הכלייתי ואיך ניתן למזער את הנזק בעזרת תרופות כמו סיאליס.